Beauty Science Studio

Beauty Science Studio, opgericht door eigenaresse Anne Klaassen, heeft in korte tijd de harten van klanten veroverd. Wat begon als een droom groeide uit tot een bloeiende realiteit. In 2021 openden we onze eerste vestiging in Weurt en vanwege dit succes zijn we verheugd om onze tweede salon te verwelkomen, geopend in november 2023, in het prachtige Lent.

Bij Beauty Science Studio geloven we in de kracht van een alles-in-één beauty ervaring. Of je nu komt voor een Skin treatment, Brow- en Lashlift, wimperextenions, een BIAB treatment of pedicure, ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen.

Wat Beauty Science Studio echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan kwaliteit en een positieve sfeer. We zijn trots op ons vakkundige personeel dat niet alleen uitblinkt in hun expertise, maar ook in hun vermogen om met jou als klant mee te denken. Samen maken we een behandelplan om jouw beauty doelen te behalen. In onze salon wordt gewerkt met producten van hoge kwaliteit die Vegan and Cruelty free zijn, dit betekent dat onze producten dierproef vrij zijn. Bij ons gaat het niet alleen om het creëren van prachtige looks, maar ook om het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en zorg.

We hopen jullie snel te verwelkomen in onze salon!

Beauty science studio, Allround beauty creators.

Openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
12:30 -21:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
12:30 -21:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
08:30 - 15:00
Zondag
Gesloten
Adres
Riet van Alebeekstraat
27
6663 RB
Nijmegen
Contact
-

Neem ook eens een kijkje bij...

© Copyright 2023 Winkelcentrum Hart van de Waalsprong
Website door: Fundament All Media
crossmenu