Bereikbaarheid

locatie en bereikbaarheid

Hart van de Waalsprong is gelegen in Nijmegen-Noord nabij rivier de Waal. Het verzorgingsgebied van het wijkwinkelcentrum is de gehele Waalsprong en de omliggende dorpen (zoals Bemmel, Elst, Weurt etc.). Hart van de Waalsprong is zowel per auto, per fiets als openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf het NS-station is het ongeveer 8 minuten lopen. Tevens bevindt er zich een bushalte voor de deur.

Oplaadpunten elektrische auto en fiets

Kom je straks op bezoek en parkeer je je elektrische auto in het parkeerhuis van gebouw Bliek, dan kan je deze opladen met échte Hart van de Waalsprong-stroom direct van het zonnedak van het parkeerhuis. Ook je elektrische fiets kun je opladen. Dat is een extra reden om straks boodschappen te doen in Hart van de Waalsprong!

Openbaar vervoer

Het winkelcentrum ligt op ca. 8 minuten lopen van NS-station Nijmegen-Lent. Bushaltes bevinden zich aan de Graaf Alardsingel. Op de hoek van de Graaf Alardsingel en de Riet van Alebeekstraat is een nieuwe bushalte gekomen die de verbinding vormt met het stadscentrum en NS-station Nijmegen.
De dienstregeling gaat per 10 december 2023 in. 

Parkeren

Er zijn twee parkeergelegenheden voor het winkelcentrum. In de Truus Gelsingstraat worden deze aangeduid met een digitaal informatiebord. Het parkeerdek boven AH XL heet P1 en het parkeerhuis P2. 

Het parkeerdek boven AH XL is geopend en bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 uur. Op zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Het parkeerdek is na 22.00 uur gesloten, inrijden is dan niet meer mogelijk, uitrijden kan 24/7. De openingstijden van het parkeerdek zijn gelijk aan de openingstijden van de AH XL.

 

Parkeertarief:

Bij AH XL is het de eerste 1,5 uur gratis parkeren, vervolgens € 4,50 per uur plus per 10 minuten    € 0,50. Het dagtarief bedraag € 25,-

 

Bezoekers die langer dan 1,5 uur willen verblijven, parkeren bij voorkeur in het parkeerhuis aan de Truus Gelsingstraat. 

 

Praktische informatie Parkeerhuis

Openingstijden

* 06:30-22:30 uur inrijden voor bezoekers en 24/7 uitrijden

*Abonnementhouders kunnen altijd met kenteken of toegangs ID inrijden

* Voetgangers krijgen toegang via de schuifdeur. Buiten openingstijden door middel van het intoetsen van het kenteken van de geparkeerde auto.

 

Parkeertarief

De 1e twee uur is het gratis parkeren. Blijf je langer dan betaal je over deze 1e twee uur € 4,- plus € 0,50 per 12 minuten. Hiermee wordt lang parkeren ontmoedigd en zorgt het ervoor dat er voldoende parkeerplaatsen zijn voor winkelende bezoeker. Het dagtarief is € 20,-

 

Hoe te betalen?

* Inrijden op kenteken: rij je binnen 2 uur weer uit dan is dit gratis.

* Na 2 uur cashless betalen met de bankpas bij een van de twee betaalautomaten. De uitrijzuil heeft ook een betaalfunctie

© Copyright 2023 Winkelcentrum Hart van de Waalsprong
Website door: Fundament All Media
crossmenu